Wie ben ik

Mijn naam is Marloes van Rosmalen-Snellen, sinds begin 2011 zelfstandig ondernemer met Fresh Melody. In 2006 studeerde ik af in pedagogiek aan Fontys Hogescholen in Tilburg en in 2010 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als muziektherapeut. Door beide opleidingen samen te voegen binnen Fresh Melody, kan ik mijn cliƫnten vanuit een bijzondere invalshoek een nieuwe, frisse start geven.


Ervaringen

Tijdens mijn studies heb ik veel ervaring kunnen opdoen. Zo heb ik een aantal jaren gewerkt bij 'ThuisBegeleiding Autisme', een instelling die zich destijds volledig richtte op kinderen en jongeren met een vorm van autisme. Daar heb ik het belang ervaren van het betrekken van het gezin bij de begeleiding. Verder deed ik onder andere ervaring op in het werken met dementie, het syndroom van Down, ernstige depressies en stervensbegeleiding. Dat was bij 'the Institute for Music and Neurologic Function' (IMNF) in New York, mede opgericht door de van oorsprong Britse neuroloog dr. Oliver Sacks. De IMNF streeft naar neurologische muziektherapie voor verschillende doelgroepen.

Ook heb ik als vrijwilliger gewerkt in Nepal. Daar waren mijn doelgroepen straatkinderen en kinderen met een vorm van autisme. Verder gaf ik in Nepal workshops aan professionals en ouders van kinderen met een vorm van autisme.

Als waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT) en aangesloten bij Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB).